6 najlepših otroških kuhinj KidKraft

1. Otroška kuhinja Vintage Pink & Gold – Limited Edition

Vzeli smo najbolje prodajano KidKraft otroško kluhinjo Vintage Play in dodali nekaj prav posebnih dodatkov za ustvarjanje! Zlati naglasi in stalnica in Carrara quartz-look countertops so chic posodobitve, ki vbrizgajo instant glam v to priljubljeno retro silhueto. Z vrati, ki se odpirajo in zaplinjajo, vozli, ki klikajo in obračajo in obilo priročnega prostora za shranjevanje, je neskončna ponudba zabave, da bi najbolj aktiven mali kuhar zaseden. Odstranljiv umivalnik je enostaven za čiščenje, trpežna zasnova pa se lahko postavi na najbolj navdušeno domišljijo. Pripravite se na nekaj čarobnih obrokov, ki jih barvito in glitzy Limited Edition Vintage Play Kitchen.

Otroška kuhinja Limited Edition Vinage Pink & Gold - KidKraft
Otroška kuhinja Limited Edition Vinage Pink & Gold – KidKraft

2. Otroška kuhinja Terrace Garden Play

Rast domišljije, medtem ko žetev letino dobrote v KidKraft Terasa Vrt Igra kuhinja. Ekološka zabava ojačuje s poenotenim dizajnom in prostorom za vse kar je na dosegu roke. Sadniki visijo v bližini za kuhanje s stranskim shrambo za kompost ali recikliranje. Otroci lahko gredo skozi celoten proces, zahvaljujoč vključenih faux umazanije kocke, seme paketov in steb! Obstaja veliko sečljivih sadja in zelenjave ustvariti neverjetno kmetija-zabavno recepti. Luči in zvoki gorilniki in delovni ledu maker dodati zip realizma in razburjenje. Sveži odtenki in tkanine zavese ohranjajo ustvarjalnost svetle in zračne vsak dan v terasi Garden Play Kitchen.

Otroška kuhinja Terrace Garden Play - KidKraft
Otroška kuhinja Terrace Garden Play – KidKraft

3. Otroška kuhinja Artisan Island

Otroška kuhinja KidKraft Artisan Island je ravno pravljšje velikosti za pripravo namišljenih obrokov in ponuja obilo zabave. Umijte se v umivalniku, nato pa vklopite gorilnike in pričnite kuharsko dogodivščino. Odpiranje in zapiranje hladilnika, pečice in mikrovalovne pečice omogoča veliko interaktivnosti. Polica pod pečico daje malčku veliko prostora za shranjevanje vseh svojih loncov in ponev. Na pultu bodo radi stregli obroke – tako kot v pravi kuhinji. Otroci bodo zaposleni do večerje s otroško kuhinjo Artisan Island.

Otroška kuhinja Artisan Island - KidKraft
Otroška kuhinja Artisan Island – KidKraft

4. Otroška kuhinja Gurmet Chef – KidKraft

Postrežite ure domišljiske zabave za nadobudne kuharje z KidKraft Gourmet Chef otroško kuhinjo z EZ Kraft™ kuhinjskimi pripomočki! Sodobna otroška kuhinja ima prostoren hladilnik z igralnim ledom, zamrzovalnikom in mikrovalovno pečico z izložljivimi vrati.

Otroška kuhinja Gurmet Chef - KidKraft
Otroška kuhinja Gurmet Chef – KidKraft

5. Otroška kuhinja Classic Kitchenette – KidKraft

KidKraft Classic Kitchenette ima vse, kar vaš mali kuhar potrebuje za zabavo in domiselno igro! Svetle barve in prikupen dizajn te otroške kuhinje bo otroke navdušil za kuhanje in zabavo. Realistični gorilniki, klikanje in obračanje gumbov bo dopolnilo interaktivno izkušnjo. Poleg tega bo trpežna zasnova kuhinje zagotovila leta zabave in varnega igranja. Kdo ve, kakšne domiselne dobrote bo ta majhna kuhinja navdihnila?

Otroška kuhinja Classic Kitchenette - KidKraft
Otroška kuhinja Classic Kitchenette – KidKraft

6. Otroška kuhinja Let’s Cook – KidKraft

Otroška kuhinja KidKraft Let’s Cook ima povno interaktivnih lastnosti. Obračajoči gumbi, odpirajoča vratca aparatov, ter realistični gorilniki bodo ponudili ure obilne zabave v simpatični kuhinjci. Velike poličke ponujajo veliko prostora za shrabo in doatki poskrbijo za vse kar mladi kuharji potrebujejo za pripravo slastnih jedi. Otroška kuhinja KidKraft je vzdržljiva in oblikovana, da vspodbudi otroško domišljijo.

Otroška kuhinja Let's Cook - KidKraft
Otroška kuhinja Let’s Cook – KidKraft

Preberi še:

Kjuti.si: 6 najlepših otroških kuhinj

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja